Om oss

Excellent El är den nya generationens elentreprenadföretag

Excellent El är ett företag som präglas av stor noggrannhet och nyfikenhet. Med kunden i fokus erbjuder vi helhetslösningar inom projektering, elinstallation, kommunikation och säkerhet.Vi har en ambition att hela tiden ligga i framkant och pressa gränserna för vad som är möjligt.

Excellent El startades 2001 och har sedan dess utvecklats till att bli en stark partner inom elinstallationsbranchen. Att leverera kompletta lösningar är vår målsättning.Vi erbjuder heltäckande tjänster inom elinstallationer, allt från stora entreprenader till mindre underhålls-och reparationsarbeten. Våra kunder är främst byggbolag, fastighetsbolag samt företag på den privata marknaden.

office1

Vi må vara etablerade i branchen, men vi älskar utmaningar och brinner för lärande. Vi ser möjligheter där andra inte gör det, vi är innovativa och rörliga.Excellent El erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt.

Genom att vara affärsutvecklande och kostnadseffektiva ska Excellent El skapa och utföra projekt samt leverera tjänster och lösningar tillsammans med kund som överträffar förväntan.

Det är genom prestigelös samverkan vi skapar långsiktiga relationer